keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Alku

Tästä se lähtee, meitsin vaihtoblogi! Tervetuloa seuraamaan (vaihto-opiskelija)elämääni Dublinissa. Blogi tulee olemaan samalla korvaus vaihtoraportille, joten se sisältää ah niin tärkeitä tietoja siitä, mitä kaikkea pitää hoitaa ennen vaihtoa ja sen aikana, tai mun tapauksessani tietoja siitä, mitä OLISI pitänyt hoitaa. Ei pitäisi tuudittautua siihen, että EU:n sisällä on varmaan tosi helppo matkustaa ja riittää että on passi ja vakuutukset kunnossa (joista jälkimmäisistä en ole tällä hetkellä edes ihan varma). Enemmän haluan kuitenkin kertoa kuulumisista ja tekemisistä, kuin käytännön infoista.

Lähtöhän tuonne vihreälle saarelle tapahtuu 19. tammikuuta, eli hieman reilun viikon päästä! Sitä ennen pitäisi vielä tehdä loput kouluhommat (ei hyvältä näytä), pestä pyykkiä, pakata, käydä Jyväskylässä juhlimassa läksiäisiä ja varmaan vaikka mitä muitakin pikkujuttuja joihin havahdun aivan liian myöhään. Ei sitä vaan meinaa millään sisäistää, että olisin ylipäätään lähdössä mihinkään moneksi kuukaudeksi ja että päiviä Suomessa on jäljellä enää seitsemän. Kaipa se tästä kuitenkin jossain vaiheessa, lähinnä eniten stressiä aiheuttaa tällä hetkellä tekemistään odottavat koulujutut. Opintopisteet kun olisi kiva saada.

P.S. Blogin nimen selityksenä on saman niminen elokuva sekä se, että tää vuosi on karkausvuosi. Irlantilaisen perinteen mukaan karkauspäivänä on pakko suostua naisen kosintaan, ajattelin siis kosasta ensimmäistä vastaantulevaa. Toivottavasti se on Irlantiin eksynyt prinssi Harry.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti