torstai 3. toukokuuta 2012

Ihana paluu arkeen

Espanjan reissu pääsiäislomalla oli aivan mielettömän ihana, rakastuin Madridiin ja ihastuin Barcelonaan, mutta voi sitä tunnetta kun lentokone alkoi laskeutua ja ikkunasta näkyi vihreitä nummia silmänkantamattomiin. Olin poissa vaan viisi päivää mutta silti lähes itkin onnesta, pieni breikki Dublinista teki hyvää sillä takaisin tuleminen tuntui siltä, että on palaamassa kotiin ja tuttu harmaus ja sadekaan ei onnistunut lannistamaan. Kaikesta vielä parempaa teki se, että kaikki oli vihdoin palannu kotiin pääsiäisloman vietosta, mikä tarkotti sitä että Movillen niin rakas common room oli taas täynnä väkeä ja kaikkia näki ikuisuudelta tuntuneen ajan jälkeen.

Samana päivänä alko yliopistolla Rag Week, joka tarkotti bileitä joka päivälle ja vissiin perimmäisenä tarkotuksena on kerätä rahaa hyväntekeväisyyteen. Jumalattoman väsyneenä lähdin sitten vielä suoraan lentokentältä palattuani Sannan houkuttelemana Full Moon Partyihin, jonne oli taas vähän pidempi matka eli yhteiskuljetuksilla mentiin. Bileet oli siistit, sai kasvomaalauksia ja uv-tatuointeja ja yhtäkään kuvaa mulla ei tietenkään ole. Muutenkin oon ollu tosi laiska kantamaan kameraa mukana joten kuvien määrä on vähentyny radikaalisti. Tiistaina luvassa olis ollu Mystery Bus Touria, joka siis tarkottaa sitä että busseilla ajellaan 12 tuntia yllätyskohteisiin. Keskiviikkonakin oli jotkut bileet mutta ei osallistuttu (muistaakseni), mutta torstain Rag Week Balliin lähettiin sitten isolla porukalla. Bileet oli d|twossa, ainoossa yökerhossa jossa oon täälläoloaikana ehtiny käymään. Paikka on ihan suhteellisen siisti sisältä, etnkin yläkerta, alakerran tanssilattia nyt on sellanen peruskaukalo.


Voi miten paljon sitä ehtikään ikävöidä näitä ihmisiä ja sitä, että kaikki on paikalla!



Häagen Dazs oli taas parin viikon ajan puoleen hintaan Tescossa ja sen huomas, päivittäin vähintään yks ihminen tuli uuden purkin kanssa kotiin ja pakastin pursus jäätelöä.


Saatiin tilaamamme St. Pats Erasmus-hupparit, josta peräisin olleeseen pahvilaatikkoon piti yrittää ahtautua. Testattiin myös laatikon kestävyyttä, kun pojat kanto mut siinä ulos.

d|two
Saman viikon lauantaina juhlittiin belgialaisen Clairen 24-vuotissynttäreitä ja ilta oli erittäin onnistunut. Kaikki oli juhlatuulella ja oli varmaan eka kerta koko kevään aikana kun porukka ei hajonnut missään vaiheessa vaan pysyttiin yhessä. Tähän saatto vaikuttaa se, että kerrankin pysyttiin koko ilta samassa paikassa, Hogan'sissa eli hajaantumisen vaaraa ei päässy syntymään.




Tän kuvan tapahtumista ei oo mitään hajua.



Laatikolle tuli jälleen käyttöä kun tajuttiin Paigen kanssa (taas kerran), miten vähän aikaa meillä on täällä enää jäljellä ja päädyttiin laatikkoon itkemään. Nää viimeset päivät on muutenkin ollu omalta osaltani aika itkunsekasia, välillä todellisuus vaan todella läimäsee kasvoille sen, miten nopeesti tää kevät on menny, ja että tätä kirjottaessani aikaa on enää vajaa kaksi viikkoa. Ei vaan voi ymmärtää.

Pääsin myös toteuttamaan vihdoin yhden suurimmista haaveistani vaihtoajalle, kun Bridien ja Sannan kanssa vietettiin yks aurinkoinen iltapäivä Dublin Zoossa. Dublin Zoo oli varmaan eka Sannalle intoilemani asia viime vuoden tammikuussa kun vasta oltiin tänne hakemassa, ja ihan vaan sen takia että täällä on norsuja! Norsut on mun lempieläimiä muta en oo koskaan nähny niitä livenä. Tän faktan kerrottuani sain aina tuntea itteni ihan retardiks kun muut ei meinannu usko että miten en oo voinu nähä norsuja koskaan, ja enkö muka koskaan oo käyny eläintarhassa. Yritä siinä sitten selittää Suomen ilmastosta ja Korkeasaaren rajatusta pinta-alasta.



Löytyhän sieltä toki vaikka mitä muitakin elukoita, mutta norsut oli mulle se suurin juttu. Eläimet oli myös valtavan laiskoja, en tiiä oliko liian kylmä vai liian aurinkoista vai vaan huono aika päivästä, mutta kaikki lähinnä vaan makas kuolleen näkösinä jossain aitauksen nurkassa.



Nää makit/lemurit tai mitkälie on kyllä aina Madagascarin näkemisen jälkeen kuulunu mun suosikkieläimiin myös. "Ma tahtoo veivaa veivaa"





Kirahveja! Mun toinen lempparieläin.





Suloisista suloisin vauvagorilla <3
Ja sitten niitä norsuja! Olin aivan lieskoissa ja otin varmaan 30 kuvaa näistä pelkästään, mutta olihan ne nyt vaan ihan hiton siistejä. Tosin harmikseni pienempiä intiannorsuja, eli vielä riittää tavotetta siinä että näkisin afrikannorsuja myös.




Dublin Zoo sijaitsee Phoenix Parkissa jossa ei enää sen kummemmin sitten jaksettu kierrellä, pitää ottaa sekin nyt vielä viimesten päivien tavotelistalle.


Rag Weekin jälkeinen viikko eli viime viikko vierähtikin sitten vaalikampanjointia seuraillessa, kun ens vuodelle valittiin uutta Student Unionia. Kampanjointi oli etenkin yhden pj-ehdokkaan osalta varsin näkyvää, oli tuhansia (liioittelematta) julisteita ja flaijereita, joita tungettiin jopa makuuhuoneen ovien alta, hattuja, saippuakuplakonetta, mukana raahattua koiraa ja ties mitä muuta. Henkilökohtasesti tykkäsin enemmän pj-vaalin voittaneen Thomasin kampanjoinnista, johon kuulu mm. opiskelijahintaset lounaat ja ilmasen kaljan ilta lähipubissa eli Cat and Cagessa. Tällä hetkellä eletään Post Election Weekiä ja tänään saan Pilvin vastavierailulle Madridista, jeejee! Pieni haikeus oli alkuviikosta Suomen suuntaan, kun facebook täytty vappupäivityksistä ja täällä koko käsitettä ei edes tunnetta. Yritettiin tuoda ees pieni pala vappua tänne leipomalla Sannan kanssa munkkeja, jotka oli suuri menetys! Nyt pitää vaan kääntää resepti englanniks, niin moni sen itelleen halus.

 Taikinassa riitti vaivaamista

Sanna keskitty enemmän taikinansyöntiin

Opetin Sannalle reikien pyörittelyn saloja



Yks satsi pääs kevyesti palamaan, tosin nekin kyllä syötiin. Kaiken kaikkiaan leivottiin noin 60 munkkia, seuraavana aamuna jäljellä tais olla neljä.





2 kommenttia:

  1. Montako lempparieläintä sulla taas nainen on?!?! Ai nii, ja kyllä suomessakin on norsu. Turun lähellä olevassa zoolandiassa on 1 norsu, eli ei saa huijata siellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monta, mutta norsut on ehottomia ykkösiä! :DD Ja miksei mulle oo kukaan kertonu tästä Suomen norsusta?!

      Poista