maanantai 6. helmikuuta 2012

Urheilua ja kulttuuria


Alkuun vähän kuvia viikon varrelta, vastapäätä meitä on ihana kahvila nimeltä Café by day, jonka muffinssit on aivan taivaallisia. Torstain makuna oli mustikka, aiemmin söin tuolla banaani-suklaata. Niin hyvää.


Kyllä me välillä pyöritään myös koulun puolella, mutta harvemmin. Ei näitä kouluviikkoja voi vaan tarpeeksi hehkuttaa. Torstaina opeteltiin tulostamaan ja kopioimaan koulun tiloissa, oman yliopiston systeemit on kyllä astetta helpommat. Täällä kopiointia varten pitää ostaa erillinen kopiointikortti, eipä se tosin onneks liikaa maksa.


Käytiin myös hankkimassa koulun hupparit, kustansivat 23 euroa. Vaikka en niin tosta sinisestä värinä tykkääkään, en ehkä tuu enää mitään muuta paitaa koko keväänä käyttämään, niin mukava se on päällä.


Lauantaina intouduttiin myös urheilemaan kun sade pilasi alkuperäset suunnitelmat kaupungin kiertämisestä. Täällä pääsis Student's Unionin järjestämään aerobiciin maanantaisin ja keskiviikkoisin, maksaakin vain 20 e lukukaudelta, mutta ei jaksettu sitoutua ja maksaa, ja vissiin ryhmäkin täytty aika nopeesti. Salille sen sijaan pääsee ilmaseks, ja viikonloppuna siellä on hyvä käydä kun kaikki muut opiskelijat on lähteneet koteihinsa ja kampuksella hengailee oikeestaan vaan me vaihtarit. Jouduttiin tosin ensin kiertämään kampus pari kertaa ympäri, että löydettäis vartija, joka tulis avaamaan meille ovet.


Sali nyt ei oo mikään ihmeellinen, mutta kyllä sieltä juoksumatot ja crosstrainer löytyy. Ja pelottavia heiluvia ja nitiseviä laitteita. Onneks koulun ympäristö on niin kiva että lenkkeilemään pääsee uloskin. Tänään tarkeni varsin hyvin juoksutrikoilla ja hupparilla, terkut vaan sinne pakkaseen. Kukat kukkii, mulle luvattiin että kevät alkaa helmikuussa.



Sunnuntaina vietettiin kulttuuripäivää ja lähdettiin ettimään Sannan kanssa National Museum of Irelandin niitä rakennuksia, jotka sijaitsee keskustassa. Luvassa oli siis luonnontieteellinen museo sekä arkeologian ja historian museo. Ei niin mielenkiintoista, mutta tulipahan ainakin nähtyä. Ja olihan noi eläimet aika siistejä.



Pääsin painelemaan nappeja, olin selkeesti onnellnen.

Omistettu Lindalle: Dugong, dugong, it's the cow of the sea-hee-hee

Vahingossa kuvaan sattu myös kuuma mies. Vahingossa.



Maailman tylyimmän näköinen apina.


Kierreltiin muutenkin ympäri Dublinia ja opeteltiin tuntemaan kaupunkia, uskallettiin poiketa myös jo tutuilta reiteiltä ja löydettiin monta paikkaa, jossa pitää vielä kevään aikana käydä. Syömään eksyttiin Food Halliin, jossa tarjolla oli vaikka minkä maalaista ruokaa suhteellisen halvalla. Syötiin Asian Fusion-buffetista sitten intialaista, kiinalaista ja thaimaalaista, ruoka oli ihan jees.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti