torstai 8. maaliskuuta 2012

My Erasmus family

Varastin tän postausidean törkeesti Paigelta, mutta ajatus oli vaan niin loistava. Seuraavaksi esittelyssä siis mun Dublin-perheeni, ihmiset joiden kanssa saan jakaa tän mahtavan kevään ja joista on muodostunu mulle lyhyessä ajassa todella läheisiä. Ihmiset, joista täytyy erota jo aivan liian lyhyen ajan kuluttua; aihe jota ahkerasti vältellään, ja jota kukaan ei halua ajatella.

Minä, Aveline (Belgia), Sanna, Alicia (Belgia), Paige S, Sarah ja Paige F (Colorado, USA)




Ylläolevat kuvat on meidän ekalta viikolta, kuvien ottamisesta on aikaa jo lähes kaksi kuukautta, mutta silti tuntuu että aikaa ei todellakaan oo voinu kulua jo niin paljon. Toisaalta taas tuntuu että täällä olis ollu jo paljon pidempään. Aika saa jotenkin aivan kummalliset mittasuhteet. Viikot tuntuu hurahtavan ohi ihan hetkessä, mutta toisaalta sinä aikana ehtii tapahtua myös ihan valtavasti.



Sanna, jota ilman en varmaan olis ees lähteny koko reissuun <3


Paige F, yksi ihan ehdottomasti parhaista kavereista täällä. Meitä yhdistää naurukohtaukset ja palava rakkaus kahviin, ja ennen kaikkea jatkuva syöminen. Rakastetaan ruokaa, yli kaiken.


Amilie (Norja) ja Morgan (Colorado, USA) on ehdottomasti ahkerimmat bilettäjät. Jos johonkin voi luottaa niin siihen, että nää tytöt on aina valmiita juhlimaan.



Melissa (Sveitsi) ja Julie (Ranska) oli meidän seurana myös Corkin reissussa, aivan ihania tyttöjä molemmat.


Alicia Belgiasta, rauhallisuuden perikuva mutta osaa tarpeen tullen kertoa myös varsin mehukkaita juoruja. Tykkään!


Romainin oonkin esitelly jo aiemminkin, mutta tässä vielä kertaus. Romain on siis myös Belgiasta, ja ihan parhautta jo senkin takia että saan aina syödä sen ruokia. Joskus se jopa kokkaa mulle ihan huvikseen. Romainista löytyy vakava ja jopa vähän konservatiivinen puoli, ja sitten taas aivan hulvaton puoli.


Manu(ela) ja Kathi on Itävallasta, aivan mielettömän hauskoja tyyppejä!


Wiktoria, one of my favourites! Liettualainen Wika on aivan hulvaton tyyppi, jonka kanssa pystyy heittämään läppää ihan kaikesta. Wiktorian kanssa harrastetaan aivan liikaa Unon pelaamista, etenkin iltaisin. Wiktorian kanssa myös seurataan innoissamme Voice of Finlandia.



Paiget ja Morgan. USA:n tytöt oli täällä jo silloin kun tultiin Sannan kanssa, ja ehti alkupäivien aikana muodostua tosi läheisiksi.



Julie, Sanna, Maelle (Ranska), Juliette (Ranska), Wiktoria ja Bridie (Boston, USA)

Bridie saa mut nauramaan jatkuvasti dramaattisuudellaan. Reagointi ampuu aina sopivasti yli, ja myös Bridie on aina valmis bilettämään. Bridie on myös yksi ystävällisimmistä ja välittävimmistä tyypeistä joita tiedän.


Melanie (Itävalta), Agata (Liettua), Paige S, Sarah ja Morgan

Melanie ja Agata on kanssa aivan mielettömiä tyyppejä. Agatalle oon todella kateellinen sen mahtavasta tukasta, lisäks Agatalla on todella vahva aksentti sen puheessa, jota on hauska kuunnella. Usein Agata on myös syypää keittiöstä kuuluvaan palohälyttimen ujellukseen. Melanie puolestaan on niin ystävällinen ja aurinkoinen.


Caitlin (Kalifornia, USA), minä, Melissa ja Lenka (Tsekki)


Varsin hurmaava kuva musta ja itävaltalaisesta Lukasista 


Julietten kanssa väitellään jatkuvasti siitä, onko sen tukka punanen vai ei. Mä (ja Julietten poikaystävä Nils) ollaan vahvasti sitä mieltä että se on punanen, Julietten mielestä ei.


Paige <3 Paigen kanssa ollaan todella samanlaisia, meiän musiikki-, vaate- ja oikeestaan kaikki muutkin maut menee täysin yksin, ainoa eriävä mielipide on tähän mennessä ollu se että Paige tykkää Sandra Bullockista ja mä inhoan sitä. Paigen seuraan voi aina luottaa jos haluaa lähteä museoon tai elokuviin, tai no oikeestaan mihin vaan. Coloradolaisten kanssa ollaan jo luvattu vierailevamme toistemme luona, ei auta muuta kun alkaa säästää rahaa lentolippuihin.


Wiktoria ja Sanna <3


Ihanainen Sarah, Sarahin kanssa mm. tempastiin sunnuntai-iltana oma musiikkivideo Backstreet Boysin Everybodyyn, lopputulos on suhteellisen huikea. 



 Loppuun vielä muutama yhteiskuva, joissa esiintyy vissiin ainakin melkein kaikki. Eka kuva on ihanan ja suloisen Delphinen synttäreiltä, toinen president receptionilta. Ei tässä nyt tullu esiteltyä läheskään kaikkia, mutta ainakin osa, ja ne joiden kanssa vietän ehkä eniten aikaa. Jokainen täällä kuitenkin on mulle rakas, ja on aika uskomatonta että yli 30 hengen joukosta ei löydy ketään, josta en pitäis. Tietysti joku aina välillä ärsyttää, mutta ei mitenkään pitkäkestoisesti. Oon maailman onnellisin siitä, että saan viettää vaihtoaikani juuri näiden ihmisten kanssa, ja just täällä Dublinissa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti