keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Vanhoja vanhoja kuulumisia

On näköjään jääny luonnoksiin pyörimään tällanen kuvakokoelma. Tarkoituksena on ollut kuvata meiän arkipäivän tekemisiä, mutta näistä on aikaa varmaan jo ainakin kuukausi. Pistetään nyt kuitenkin tulemaan :)


Päiviä ja iltoja tulee aika usein vietettyä Movillen rakkaassa common roomissa mm. voimistellen, jäynäillen. syöden, pelaten Unoa ja Ligrettoa, syöden, juoden, dataillen, kouluhommia tehden, syöden jne.




Usein käydään yksillä meiän lähimmässä pubissa Cat and Cagessa, jossa usein myös soittaa meiän lempibändi. Bändi koostuu St. Patsin ekan vuosikurssin pojista ja ne on ihan hullun hyviä! Soittaa coverina mm. Adelea ja Mumford and Sonsia ja mehän tykätään.

Eräänä päivänä järkättiin kansainvälistä ruokaa irlantilaisille opiskelijoille koulun kahvilassa. Ihailtavan moni uskaltautu meiän kokkauksia maistamaan. Allaolevassa kuvassa Agata ja Wika valmistaa liettualaista kylmää punajuurikeittoa. Näytti oksennukselta mutta maistu ihan yllättävän hyvältä.





Meiän Suomi-panostuksena oli Nooran leipoma ruisleipä ja mun ja Sanna ostama voi. Tarjolla oli myös ranskalaista nutellatäytteistä kreppikääretorttua, amerikkalaisia suklaakeksejä ja tsekkiläisiä leivoksia.




Eräänä kauniina päivänä seikkailtiin modernin taiteen museoon. Kuten kuvista näkyy, täällä jopa oikeesti paistaa aurinko ja vieläpä aika usein. Kunnon sadepäiviä on tähän reiluun pariin kuukauteen mahtunu ehkä viis, pilvistä ja harmaata toki on useeminkin.




Museoiden suhteen meillä on vähän huonoa tuuria, sillä myös modernin taiteen museon päärakennus oli remontissa. Päästiin kuitenkin tsekkailemaan puutarhaa ja pienemmän gallerian valokuvanäyttelyä, ihan kivoja nekin.







Taidetta se oli tämäkin lamppu. Sillä oli ihan oma kylttikin, siitä pääteltiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti